Skip to main content

Over ons

De schipper

Wim Vet, de schipper,  heeft ruime ervaring in het vissen vanuit een boot. Hij vist al vanaf jonge leeftijd op de Noordzee en beschikt over Vaarbewijs I en II, evenals over een marifoonbewijs.

Aan boord van Vetje is apparatuur en voorzieningen om de veiligheid en het succes van de visreis te waarborgen aanwezig. Er is onder andere radar, drie plotters, een kleuren dieptemeter en AIS (Automatic Identification System) aanwezig, waarmee de boot zichtbaar is voor andere boten en de kustwacht. Daarnaast zijn er twee marifoons aan boord. Voor de veiligheid zijn er voldoende goedgekeurde reddingsvesten en een goedgekeurd reddingsvlot aanwezig.

Met behulp van al deze apparatuur en de uitgebreide kennis van de zee van Wim, is de kans op een succesvolle visvangst bijna altijd groot. Of u nu kiest voor wrakvissen, makreelvissen, ankervissen of een andere vorm van vissen, Wim kan u begeleiden en adviseren om de beste resultaten te behalen. U kunt de boot met schipper voor een dag afhuren en in overleg bepalen wat u die dag wilt doen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, variërend van een hele dag tot een dagdeel vissen. U heeft de mogelijkheid om uw eigen hengels mee te nemen of deze aan boord te huren (graag vooraf aangeven). Het aas is inbegrepen bij het arrangement of kan van tevoren worden besteld. Indien gewenst is catering ook mogelijk. Bovendien kunnen de mogelijkheden in overleg en tegen meerprijs worden uitgebreid naar uw specifieke wensen.

Met Wim als ervaren schipper en de moderne apparatuur aan boord van de boot, bent u verzekerd van een plezierige en succesvolle viservaring op de Noordzee.

Bekijk tochtenAfspraak maken

Reviews

Ben van Mourik
Ben van Mourik
2023-11-02
Mijn kleinzoon wilde deze vakantie vissen met zijn opa. We waren al 3 keer eerder gaan vissen op de pier maar toen hadden we geen succes. Nou ken ik de kapitein van het Vetje en bij elke trip ben ik met vis thuisgekomen. Dus nu ook bij het vetje geboekt, en in één middag 43 makrelen aan boord getakeld. Opa kan niet meer stuk....(-: En het Vetje makten zijn belofte weer waar. Het was weer top.
Herbert van der Donk
Herbert van der Donk
2023-09-12
Afgelopen zondag wezen ankervissen, na 2uur vissen helaas, niets gevangen. Daarna zijn gaan Makreel vissen, dat was een groot succes. Alles goed geregeld: koffie, koeken, broodje rookworst, zeer gast vrij.
Ronald Vlugt
Ronald Vlugt
2023-09-11
Super leuke dag gehad bij vetje vandaag! Wim bedankt voor deze dag. Top geregeld een schipper met verstand van zaken. Wij hebben genoten en lekker gevangen. Ze gaan snel de rookton in💪💪
Ronnie Krebaum
Ronnie Krebaum
2023-09-06
Vandaag 6 september een dag trip makreel vissen gedaan en een hele leuke dag gehad met 3 personen 97 st gevangen. De schipper Wim weet op een goede en vakkundige manier de vis te vinden. Heel erg bedankt en tot de volgende keer
B Jr
B Jr
2023-09-06
Super geweest vandaag! Schipper wim weet de vis te vinden. En is niet te beroerd wat verder te varen , iedereen kist vol! Mooi veilig schip , goed uitgerust. Een aanrader.. Ik zelf vond het heel tof dat hij rekjes heeft hangen waar je alvast andere paternosters klaar kan hangen. Om af en toe te wisselen. Koud bier aan boord ook top. Niet te druk ook fijn.. Topvent en we gaan zeker weer mee binnenkort. .
ronny gerrits
ronny gerrits
2023-08-18
Woensdag middag mee geweest goed gevangen Wim is erg vriendelijk en behulpzaam weet de makreel snel op te sporen zeker gaan we vaker mee top middag gehad
Andre Kok
Andre Kok
2023-08-18
Wim is een vriendelijke recht door zee kapitein en is actief op zoek naar vis. De sfeer aan boord was meer dan goed, kom zeker nog een keer terug met recht 5 sterren.
Peter Andriessen
Peter Andriessen
2023-08-17
Gisterenochtend makreel gevist met schipper Wim. Na een lekker bekertje koffie en een fantastische tocht (in de zon) over zee konden de hengels uit. Na een wat mager vangstbegin vaarde Wim verder en konden opnieuw de hengels uit. In no time hadden we ruimschoots beet. Door onvoorzichtigheid van mij was mijn vislijn gebroken, 5 minuten later had Wim er alweer een nieuwe lijn op gezet! De terugtocht was veel natter dan de heentocht, maar in de kajuit bij schipper/kapitein Wim was het goed vertoeven. Het was een zeer belevenisvolle tocht. Bedankt Wim!
Leo Hagen
Leo Hagen
2023-08-16
Me lange tijd weer met Wim Vetje mee uit IJmuiden, super weer en Wim zocht de vis weer goed op, super leuke ochtend gehad en lekker maaltje vis voor de rookoven mee naar huis, Wim het was top, dank je wel, tot gauw 😊🍀👍
Caroline Van Schaik
Caroline Van Schaik
2023-08-16
Vandaag een hele leuke gezellige ontspannen ochtend met familie gehad met makreel vissen bij Vetje IJmuiden ! Zeker voor herhaling vatbaar !! Bedankt Wim

De Boot

De Waypoint 34 is in 2002 gebouwd in Polen, onder toezicht van een Belgisch bedrijf. De boot is 10.92 meter lang en 3.8 meter breed. De motor is in 2023 nieuw geplaatst en is een inboard Volvo Penta D6 met een vermogen van 380 pk. Hiermee kan de snelheid van 28 knopen behaald worden.
Aan boord is een toilet aanwezig en er is de mogelijkheid om u in de kajuit op te warmen bij de kachel. U kunt van het achterdek vissen, maar ook voor op de punt of naast de kajuit is hier ruimte voor. Er gaan maximaal 11 personen mee zodat er voldoende ruimte is voor iedereen. Er zijn voldoende zitplaatsen.
Boot afhuren