ONZE DIENSTEN

Onze Diensten

Wij bieden onze klanten meerdere diensten aan. Bij ons kunt u wrakvissen, makreelvissen, ankervissen en u kunt ook de boot met schipper voor een dag afhuren.

Wrakvissen

U vaart met ons naar de wrakken toe die op de zeebodem liggen en waar vaak de vis omheen en in leeft. Wrakvissen doen wij gedurende de maanden oktober t/m mei. De vis die gevangen wordt bij het wrakvissen is meestal kabeljauw. Maar u kunt ook steenbolk, pollak of andere soorten vis vangen.

 

Makreelvissen

Vanaf half mei tot eind september zijn de makrelen weer in onze wateren. De makreel is een vis die in scholen zwemt. Aan boord is apparatuur waarmee we deze scholen opzoeken. Zodra een school makrelen gevonden is, blijven we hierboven varen en kunt u de hengel uitgooien. Een mooie manier van vissen met meestal een goed resultaat!

 

Tong vissen in de avonduren

Vanaf juni tot eind september zijn de tongen weer te vangen. De tong is een vis die het beste in de avond te vangen is.  De vissen zoeken dan de ondiepe banken en muien op waar we dan met de boot bij gaan liggen.

 

Ankervissen

Ankervissen is vissen terwijl de boot geankerd ligt.  Deze manier van vissen is ontspannend en geschikt voor iedereen. Wilt u een ontspannen familiedag, bedrijfsuitje of vissen met kinderen, dan adviseren wij u het ankervissen. De vis die gevangen wordt is meestal schar, bot, wijting en schol.

 

Boot afhuur

Meestal is de boot beschikbaar voor opstappers. Dan kunt u een plaats reserveren en de bezetting wordt aangevuld met andere vissers die opstappen.

Wilt u de boot voor een eigen groep afhuren, dan is dit mogelijk.

Ook de verzorging van uitgebreide catering is mogelijk.

Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

U kunt reserveren, Vetje gaat graag samen met u vissen!